sponsoren

Buurtsportcoach SBAB
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > over onze avond4daagse  > organisatie

Organisatie

De Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk is een evenement van Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk, ons gemeentelijk sportbedrijf voor binnensport en zwembad De Kuil, en is aangesloten bij de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN).


Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk (SenW)

SenW Bodegraven-Reeuwijk zet zich er actief voor in dat inwoners in de verschillende woonkernen van de gemeente kunnen sporten en bewegen. Zij ontwikkelt daartoe zowel binnen als buiten, en in het zwembad sportieve activiteiten. Zo is ook de Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk ontstaan.

SenW beheert de sporthallen, gymzalen en zwembad De Kuil. Sportverenigingen, scholen, particulieren en de SenW zelf maken gebruik van de accommodaties.

SenW Bodegraven-Reeuwijk
Sportlaan 1a, 2411 XC  Bodegraven, tel. 0172-612818
directeur: Piet Kruit
zie www.senw-br.nl.


Organisatiecomité Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk 

-    Hanneke van Essel    
-    Mervyn Mol
-    Michel van der Ploeg (buurtsportcoach SenW)        
-    Hetty Veerman
-    Sanne Wouters (buurtsportcoach SenW), coördinator 


KWBN

SenW Bodegraven-Reeuwijk is lid van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN). Voor de organisatie van de Avond4daagse maakt de organisatiecommissie gebruik van de beschikbaar gestelde landelijke materialen. Leden van de KWBN ontvangen tijdens de online inschrijving korting.


Tot 1998 ‘de Stappers’??

Een krantenknipsel uit 1997 toont aan, dat er in Bodegraven een wandelvereniging ‘De Stappers’ is geweest. Dhr. Groeneschey was daarin de drijvende kracht.  In dit artikel wordt geschreven over de Avond4daagse van 1997. Waarschijnlijk is de vereniging in 1998 opgeheven.

Weet iemand nog meer over de avondvierdaagsen in de 20e eeuw in Bodegraven en Reeuwijk?? Laat het ons weten! We zijn daar blij mee. Stuur een mailbericht naar a4d@senw-br.nl.