sponsoren

Versluys Verkeerstechniek
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > nieuws  > avondvierdaagse bodegraven-reeuwijk 2020 wordt home edition!

Avondvierdaagse Bodegraven-Reeuwijk 2020 wordt Home Edition!

Loop je eigen avondvierdaagse

Een jaar geen Avond4daagse is ondenkbaar. Daarom organiseert Sport en Welzijn en de Aavond4vierdaagse commissie samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes een speciale versie van het grootste wandelfestijn. Met Avond4daagse – Home Edition kan iedereen zijn eigen individuele wandeltocht lopen. Met behulp van de speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app, lopen de inwoners hun eigen routes op hun eigen moment. Zo wordt drukte en te grote groepsvorming voorkomen. En natuurlijk wacht na vier dagen wandelen de enige echte Avond4daagse medaille.

Maak je eigen Avond4daagse route
Iedereen die zich inschrijft via www.avond4daagse.nl kan gebruik maken van het onderdeel Avond4daagse – Home Edition in de app eRoutes. Deelnemers geven hierin aan hoeveel kilometer ze willen lopen en waar ze willen vertrekken. De app maakt dan vier verschillende routes vanaf dat punt. En – handig! - de routes eindigen ook op het vertrekpunt. Dus de deelnemers komen altijd weer thuis. Bovendien houdt de app bij waar en wanneer je loopt. Zo krijgen deelnemers ook een  overzicht van hun prestaties.

Kies je eigen wandelmoment
Om te voorkomen dat veel inwoners tegelijk gaan lopen, kunnen deelnemers wandelen tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Om er wel een prestatie van te maken, moeten ze de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dus (anders dan de naam doet vermoeden) mag er dit jaar ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen de lopers zowel doordeweeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken.

Aanmelden
Inschrijven is mogelijk via www.avond4daagse.nl. Deelname kost € 5. Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via de site van Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk, maar via de landelijke Avond4daagse-website. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. Geef bij aanmelding aan dat je loopt via Sport en Welzijn en de Avond4daagse-commissie zorgt ervoor dat je de welverdiende Avond4daagse medaille ontvangt. Wil je eerst meer informatie? Bezoek dan www.avond4daagse.nl.

Archief


Per maand